Curs online complet – 53 de Metode interactive de predare invatare

Stimate cadre didactice! Va invitam sa participati la primul curs complet de prezentare a 53 de Metode didactice interactive. Toate metodele utilizate in prezent in scoala romaneasca si internationala sunt reunite intr-un program de formare care vine in intampinarea nevoilor dvs din timpul si de dupa scoala online. Ce oferim:

  • aproximativ 7 ore de curs online (inregistrat) in care sunt detaliate 53 de metode moderne de predare-invatare,
  • 5 template-uri de PowerPoint cu specific educational ce pot fi folosite in activitatea dvs ulterioara,
  • fise si aplicatii didactice pentru 23 de ore de practica,
  • feedback la finalul programului.

Oferim la final adeverinta de absolvire a cursului cu durata de 30 de ore.  Aceasta este utila portofoliului personal și în cazul mobilității personalului didactic, respectiv FIŞA DE EVALUARE a cadrelor didactice pentru etapele de mobilitate (restrângere, transfer, pretransfer, detașare, completare de normă, etc.) și gradație de merit. Cursul NU ARE CREDITE. Cursul este disponibil in sistem de accesare continua si costa 420 de lei, iar pentru detalii si inscrieri va rugam sa ne contactati la tel/ whatsapp 0748.687.407 sau pe email la cursurieuropersonal@gmail.com.

Despre Centrul European de Formare
Centrul European de Formare Dispunem de o baza materiala proprie formata dintr-o retea de 20 calculatoare, spatiu si mobilier modern adaptat cerintelor formarii profesionale, licente pentru programele utilizate. Profesorii au studii superioare universitare si postuniversitare, experienta in domeniul formarii profesionale a adultilor, fiind flexibili si receptivi la nevoile cursantilor. Pentru fiecare materie predata se ofera suport de curs sau manual, CD cu program demonstrativ (unde este cazul) si alte informatii utile.
  1. Mitrica Doinita Răspunde

    Buna ziua, cum ma inscriu?

Lasa un comentariu

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Deschide chat
Buna ziua !
Cu ce va putem ajuta ?